Четверо дітей постраждали внаслідок ДТП у Львівській області

Постраждали діти віком двох, 10, 11 та 14 років
Четверо дітей постраждали внаслідок ДТП у Львівській області
ДТП Фото: МВС у Львівській області
23 Листопада 2020, 07:25
читать на русском

Під час ДТП, яка сталася 21 листопада у Миколаївському районі Львівської області, травми отримали четверо дітей. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась на автодорозі "Миколаїв - Жидачів - Калуш" в одному з сіл Миколаївського району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі "Део Ланос", яким керував 48-річний житель Нового Роздолу та ВАЗ-2107 під керуванням 22-річного мешканця того ж міста, - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири Daewoo Lanos віком двох, 10-ти, 11-ти та 14-ти років.

Читайте також

Днями ДТП за участі дітей сталася у Хмельницькому. Там водій маршрутного автобуса збив двох школярів на пішохідному переході.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада о 08.00 годині. 8-річна третьокласниця і 9-річний учень четвертого класу переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу по вул. Кам’янецькій у Хмельницькому, коли на них наїхав автобус "MAN" під керуванням 36-річного водія.

Дівчинку з переломами госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні, а хлопчику надали медичну допомогу без госпіталізації. У ДТП ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.