Четверо дітей загинули в пожежі у Хмельницькій області

Пожежа сталася в житловому будинку, де проживала багатодітна родина
Четверо дітей загинули в пожежі у Хмельницькій області
Пожежа Фото: facebook.com/MNSLVIV
18 Листопада 2021, 09:29
читать на русском

Четверо дітей віком від 1 до 6 років загинули у селі Медисівка в Хмельницькій області в результаті пожежі в житловому будинку.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, будинок, в якому мешкала багатодітна родина, загорівся 17 листопада о 20:33.

17 листопада 20 год. 33 хв. у с. Медисівка Теофіпольської ТГ Хмельницького району у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинули 4 дитини (2015-2021 р.н.). Пожежу ліквідовано населенням до прибуття підрозділів ДСНС. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 м2. Від ДСНС залучалося 5 осіб та 1 одиниця техніки, - йдеться у повідомленні Сдужби порятунку.

На місці пожежі працювала оперативна група ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Рятувальники повідомили також, що господарі будинку загасили пожежу ще до прибуття вогнеборців.

Нагадаємо, у вересні в Одеській області двоє підлітків заради розваги підпалили будинок, який належить багатодітній родині. Хлопці розбили вікно зачиненого будинку і підпалили диван та фіранку. Малолітні зізналися, що хотіли таким чином розважитися. На момент пожежі у будинку нікого не було: господиня оселі нещодавно померла, її 36-річний чоловік з тримісячним сином знаходився у лікарні, старші його діти - 13-річна дівчинка і троє хлопчиків віком від двох до восьми років - були у родичів.

Читайте також

1