Чиновник Генштабу відкрив стрілянину в Києві: у мережі показали відео інциденту

Стрілянину відкрив керівник одного з управлінь
Чиновник Генштабу відкрив стрілянину в Києві: у мережі показали відео інциденту
Скрін з відео
13 Червня 2022, 09:35
читать на русском

Нетверезий співробітник Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину в столичному житловому комплексі. У мережі з'явилось відео інциденту.

За словами міністра оборони Олексія Резнікова, це був керівник одного з управлінь. Щодо винуватця інциденту було відкрито службове розслідування.

Так, на відео видно, як нетверезий посадовець біля одного із житлових комплексів під час розмови з іншими чоловіками дістає службову зброю, починає направляти її в сторону співрозмовників, а потім різко робить вистріл в сторону.

Міністр наголосив, що в момент вистрілу був ризик для життя та здоров’я дитини.

Очевидці у соцмережах пишуть, що посадовець погрожував охоронцям та відвідувачам житлового комплексу в Києві після того, як потрапив там у ДТП.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 10 червня, посадова особа Генштабу ЗСУ відкрила вогонь в одному зі спальних районів Києва, в результаті чого могла постраждати дитина.

Міністр оборони Олексій Резніков наказав розпочати службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України – керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення.