Чиновник із ДСНС в Чернігівській області на полюванні підстрелив патрульного

Правоохоронець від поранення помер в лікарні
Чиновник із ДСНС в Чернігівській області на полюванні підстрелив патрульного
Полювання у лісі фото: поліція
30 Листопада 2021, 06:10
читать на русском

У селі Травневе в Чернігівській області стався нещасний випадок на полюванні - один із мисливців підстрелив товариша.

Як повідомляє обласна поліція, постраждалим був 37-річний поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Чоловік помер 29 листопада у лікарні.

Силовики кажуть, що сам інцидент стався 28 листопада опівдні під час полюваннях в угіддях Чернігівського району, куди поїхав патрульний з трьома товаришами.

За попередньою інформацією, під час полювання 39-річний мисливець здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського. Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини події у рамках провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, - йдеться у повідомленні.

У Генпрокуратурі кажуть, що роковий постріл здійснив начальник одного з районних управлінь ДСНС в Чернігівській області.

Він, "не переконавшись в безпечності пострілів", з мисливської рушниці поранив в голову співробітника патрульної поліції, з яким вони разом були на полюванні.

Хід розслідування справи - на контролі в обласної прокуратури.

Нагадаємо, на початку листопада поблизу села Мала Стратіївка, що у Вінницькій області, чоловік під час полювання вистрілив у 14-річного юнака. 

Читайте також

1