Чоловік на Київщині напоїв дітей алкоголем та зґвалтував одну із жертв

Злочинець завіз 16-річну дівчину до лісу, аби знущатися з неї
Чоловік на Київщині напоїв дітей алкоголем та зґвалтував одну із жертв
Домашнє насильство (Фото автора Anete Lusina з Pexels)
23 Серпня 2021, 17:24
читать на русском

У місті Тараща Київської області чоловік зґвалтував у лісі 16-річну дівчину.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на дані правоохоронців.

Постраждала дівчина розповіла правоохоронцям, що двоє чоловіків посадили її в автівку та повезли у невідомому напрямку (ЗМІ повідомляють, що дівчина сама сіла до автівки, оскільки була знайома з водієм). Згодом другий чоловік вийшов дорогою.

Потім вони заїхали ще за трьома дітьми віком близько десяти років (всі вони були хлопцями), чоловік купив в магазині горілку і вони приїхали на ставок.

Після того, як напоїв дітей горілкою, чоловік завіз хлопчиків додому. І вони поїхали далі.

Згодом, звернувши до лісу, чоловік зґвалтував 16-річну дівчину в безлюдному місці, - йдеться у повідомленні.

Начальниця відділу комунікації поліції Київської області Ірина Прянішнікова розповіла виданню, що правоохоронці вже проводять розслідування.

Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі учасники встановлені та надають покази з приводу своїх версій та обставин події. Призначено відповідні судові експертизи, а також вживаються заходи, спрямовані на встановлення причин та умов, які сприяли обставинам зазначеної події та її наслідкам, - сказала вона.

Нагадаємо, нещодавно у Києві суд виніс вирок чоловікові, який у березні 2018 року підстеріг 11-річну дівчинку поруч із ліфтом у під’їзді багатоповерхівки та зґвалтував.

Читайте також

1