Мешканець Київщини у під’їзді багатоповерхівки зґвалтував 11-річну дівчинку

Суд призначив злочинцю 15 років ув'язнення
Мешканець Київщини у під’їзді багатоповерхівки зґвалтував 11-річну дівчинку
Насильство (фото: Pexels)
12 Серпня 2021, 00:26
читать на русском

У Києві суд виніс вирок чоловікові, який у березні 2018 року підстеріг 11-річну дівчинку поруч із ліфтом у під’їзді багатоповерхівки та зґвалтував.

Як повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, за насильство над 11-річною дівчинкою чоловік відправиться до в'язниці на 15 років.

Згідно з матеріалами слідства, в березні 2018 року чоловік підстеріг 11-річну дівчинку поруч із ліфтом у під’їзді багатоповерхівки. Скориставшись відсутністю сторонніх осіб, зловмисник схопив дівчинку та вчинив відносно неї дії сексуального характеру, задовільнивши свою статеву пристрасть неприродним способом, - йдеться у повідомленні.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 153 КК України, тобто насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи.

У ході судового розгляду прокурор повністю довів вину обвинуваченого у вчиненні вказаного злочину та наполіг на максимальному покаранні, передбаченому санкцією статті. Погоджуючись із доводами прокурора, Деснянський районний суд м. Києва визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Зловмисник перебуває під вартою.

Нагадаємо, нещодавно у Волинській області до 13 років в'язниці засудили багатодітного батька, який протягом двох років ґвалтував неповнолітню доньку, поки його дружина була на заробітках.

Читайте також