Полтавчанин зґвалтував свою дружину, а потім вбив і покинув в саду

Убивцю знайшли на горищі закинутої школи
Полтавчанин зґвалтував свою дружину, а потім вбив і покинув в саду
Арешт Фото: Київська міська прокуратура
28 Липня 2021, 07:01
читать на русском

27-річного мешканця Полтавської області затримали за вбивство власної дружини.

Як повідомляє Департамент карного розшуку, тіло жінки знайшли у яблуневому саду. Виявилося, що її перед смертю жорстоко побили та зґвалтували.

Про зникнення 24-річної жінки повідомили її батьки. Вони розповіли, що втратили з нею зв'язок після того, як вона сказала, що повертається додому.

Місцеві поліцейські та оперативники управління карного розшуку Полтавської області вирушили на пошуки, покликавши із собою кінологів.

На ранок тіло дівчини знайшли напівоголеним з кляпом у роті. Стало відомо, що матір двох дітей зґвалтували та задушили.

Правоохоронці кажуть, що одразу запідозрили у вбивстві чоловіка загиблої, оскільки "напередодні він зґвалтував майбутню жертву".

Підозрюваний у вбивстві дружини Фото: ДКР

Оперативники під час спілкування з родичкою підозрюваного дізналися, що у дитинстві він після будь-якого конфлікту тікав та переховувався на горищах різних будівель.

Оперативники знайшли душогуба на горищі закинутої школи та затримали. Слідчі за погодженням з прокуратурою вже повідомили йому про підозру у вчиненні зґвалтування та вбивства, поєднаного із зґвалтуванням. Суд вже обрав підозрюваному міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Зловмисник у скоєному зізнається та співпрацює зі слідством, - розповіли силовики.

Санкція статті, за якою судитимуть обвинуваченого, передбачає від 10 до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо. нещодавно у селищі Гостомель (Київська область) чоловік наніс численні ножові поранення своїй співмешканці. Він хотів її убити "аби зустрітися на тому світі".

Читайте також

1