Колишній чоловік убив дружину канцелярським ножем - відео

Вбивці загрожує до 15 років в'язниці
Колишній чоловік убив дружину канцелярським ножем - відео
поліція Фото: kyiv.npu.gov.ua
15 Січня 2021, 06:24
читать на русском

Мешканка Києва відмовилася відновлювати стосунки з ексчоловіком і він перерізав їй шию канцелярським ножем.

Як повідомили правоохоронці, вбивство сталося у столиці на вулиці Закревського.

Чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що на сходовому майданчику біля квартири на вулиці Закревського він виявив доньку із ножовим пораненням. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група Головного та районного управлінь поліції, а також судово-медичний експерт, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

За інформацією начальника слідчого відділення Деснянського управління поліції Ігора Мордусенка, на місці правоохоронці опитали заявника та встановили, що до його доньки прийшов її колишній чоловік та попросив вийти у коридор, де завів розмову про відновлення стосунків.


Почувши відмову, чоловік дістав із кишені канцелярський ніж та порізав ним шию жінці. Після цього він зателефонував батькові ексдружини та повідомив про скоєне.

На місці події ми виявили знаряддя вчинення злочину, яке відправили для проведення експертизи. 36-річного місцевого мешканця затримали у порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України, - розповів поліціянт.

За скоєне чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 6 січня правоохоронці затримали мешканця столиці, який вбив знайомого у Києві та підпалив орендовану ним квартиру.

Як повідомляє Національна поліція України, між двома чоловіками сталася суперечка та один з них схопився за ножа. Чоловік зарізав товариша та підпалив квартиру, аби приховати сліди злочину.

1