Чоловік обстріляв автівку з людьми у Харківській області - фото

Одна людина отримала поранення та шпиталізована до лікарні
Чоловік обстріляв автівку з людьми у Харківській області - фото
збройний напад Фото: поліція Харківської області
12 Листопада 2020, 09:16
читать на русском

У Куп’янському районі Харківської області співвласники мисливського господарства обстріляли автомобіль з людьми, яких вони начебто прийняли за браконьєрів, внаслідок чого жінка отримала вогнепальне поранення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

7 листопада приблизно о 23:00 57-річний житель разом зі своїм 19-річним онуком і 44-річним знайомими з Харкова об’їжджали мисливські угіддя на позашляховику Toyota. Під час руху вони побачили автомобіль "ВАЗ", у якому їхали жінка разом зі своїм співмешканцем і його сином, та начебто прийняли їх за браконьєрів. Щоб зупинити авто, вони зробили кілька пострілів у небо, а потім 44-річний чоловік, який перебував на задньому сидінні іномарки, здійснив кілька пострілів у бік автомобіля "ВАЗ", - розповів заступник начальника Куп'янського відділу поліції Артем Денисенко.

Читайте також

Слідчі повідомили про підозру чоловіку, який обстріляв автомобіль у Куп’янському районі. Стрілку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 1 листопада у Харкові в ресторані охоронець народного депутат відкрив вогонь з пістолета. У відповідь інші відвідувачі закладу закидали його скляними пляшками, стрілець помер на місці. За попередніми даними правоохоронців, чоловік, на вигляд 35-40 років, зайшов до ресторану, дістав пістолет ФОРТ 12, який зареєстрований за ним, та почав стріляти.