Різанина у Кривому Розі: постраждалі у лікарні, а у місті оголошено жалобу

Четверо постраждалих лікуватимуться ще тиждень
Головне
Різанина у Кривому Розі: постраждалі у лікарні, а у місті оголошено жалобу
Лікарня, палата, лікарняні ліжка (фото: УНІАН)
9 Листопада 2020, 12:55
читать на русском

Після жорстоко нападу чоловіка з ножем у Кривому Розі у лікарні досі перебувають четверо постраждалих, а у місті оголосили жалобу за загиблими. Про це повідомляє пресслужба Криворізької міськради, таке розпорядження підписав мер міста Юрій Вілкул.

Ми глибоко співчуваємо близьким та рідним загиблих та постраждалих у цій кривавій різанині. Важко повірити, що таке трапилося у нашому місті. Це жахливо й неприпустимо. Переконані, що злочинець отримає справедливе й найтяжче покарання, - зазначив Вілкул.

Читайте також

Своєю чергою, хірург-стоматолог Криворізької міськлікарні №2 Марина Вероптвелян повідомила, що четверо постраждалих будуть перебувати у лікарні щонайменше тиждень.

Четверо шпиталізовані до лікарні. Двоє у відділення стоматології, двоє у відділення травматології. У них травми середньої тяжкості, - заявила вона.

Зазначається, що ще чотирьом постраждалим надали допомогу та відпустили додому.

Читайте також

Нагадаємо, 7 листопада у Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик. Нападника затримали.

Президент України Володимир Зеленський (досьє) відреагував на трагічні події, які відбулися 7 листопада у Кривому Розі. У своєму Telegram-каналі він охарактеризував цю трагедію як "прояв абсолютного тероризму".

1