Чоловік стріляв у комунальників, які ремонтували дороги в Києві - відео

Поліція затримала стрілка, він дає свідчення
Чоловік стріляв у комунальників, які ремонтували дороги в Києві - відео
Патрульна поліція Фото: facebook.com/lvivpolice
21 Квітня 2021, 16:05
читать на русском

Водій у Києві стріляв у працівників "Київавтодору", які ремонтували дороги у Печерському районі столиці.

У повідомленні "Київавтодору" зазначається, що сьогодні вдень працівники КП ШЕУ Печерського району виконували поточний ремонт Залізничного шосе і Військового проїзду. Зокрема, фрезерували старе покриття.

Під час робіт до ремонтної бригади приїхав невідомий чоловік на білому автомобілі марки Renault. Він розпочав словесний конфлікт. Зрештою, відкрив вогонь. Перший постріл був у повітря. Наступний – по людях. Поранення отримав механізатор фрези, - розповіли у комунальній корпорації.

Чоловік, який стріляв у дорожників Фото: Київавтодор

З місця інциденту нападник втік.

На місце викликали поліцію і медиків. Пораненого працівника"Київавтодору" госпіталізовано.

У соцмережах повідомляють, що авто стрілка знайшли на вулиці Бастіонній. Самого стрілка піймали на проспекті Лобановського.

Читайте також

Патрульна поліція Києва повідомила, що для затримання стрілка у столиці ввели план "Сирена".

Патрульні оперативно розшукали Renault на одній з вулиць Печерського району, але він був порожній. Інспектори швидко опитали перехожих та з'ясували, що водій, ймовірно пересів до автомобіля Volkswagen як пасажир.

Завдяки пильності інспекторів, які спостерігають за безпекою через камери відеоспостереження, патрульні дізналися напрямок руху Volkswagen. Транспортний засіб зупинили на проспекті Валерія Лобановського. Патрульні затримали пасажира, який підпадав під опис. З собою чоловік мав предмет, схожий на пістолет, своєї участі у події не заперечував, - йдеться у повідомленні.

1