Чоловік Тимошенко захворів на коронавірус

При цьому депутатка ходить до Ради без маски
Чоловік Тимошенко захворів на коронавірус
Юлія Тимошенко Фото: Парламент.UA
16 Листопада 2020, 20:06
читать на русском

Лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко повідомила, що її чоловік, Олександр Тимошенко, захворів на коронавірусну інфекцію.

На запитання журналістів про те, як вона провела карантин вихідного дня, депутатка (досьє Тимошенко) зазначила: "Зважаючи на те, що у мене чоловік захворів на коронавірус, я була вдома та допомагала йому у цей тяжкий час - проводити лікування. Ми були вдома".

Розповідаючи про хворобу чоловіка, Тимошенко при цьому була без захисної маски, і, таким чином, наражала оточення на небезпеку, оскільки може бути носієм хвороби. Хоча сама депутатка вже переборола коронавірус, але вона має ризик захворіти повторно, оскільки тісно спілкується із хворим на коронавірус чоловіком.

Журналісти також помітили, що сьогодні Юлія Тимошенко прийшла на Погоджувальну раду у новому образі.

Зокрема, вона змінила зачіску, змінила окуляри та, на думку окремих журналістів, "щось зробила із губами".

Читайте також

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко Фото: скрін з відео

До речі, про зміни в образі Тимошенко у соцмережах вже почали жартувати, що тепер і владі потрібно готуватися до "нових змін".

Коментатори у соцмережах порівняли новий образ Тимошенко із Ганною Герман - колишньою радницею експрезидента Віктора Януковича.

Порівняти, як змінився імідж та зовнішній вигляд Тимошенко можна на фото нижче. Ліворуч - фото із засідання парламенту 30 вересня, праворуч - Тимошенко на брифінгу у ВР 16 листопада.

Юлія Тимошенко до і після

Юлія Тимошенко "до і після" Фото: Парламент.UA

Останній раз кардинальні зміни у зовнішності Тимошенко відбулися у 2016 році. Саме тоді вона прийшла на засідання Верховної ради без фірмової зачіски - коси навколо голови.

Тимошенко

Тимошенко на засіданні ВР у 2016 році Фото: Фейсбук

Нагадаємо, заступник голови фракції "Голос" Ярослав Железняк заявляє, що наразі 27 народних депутатів хворіють на COVID-19, у середу-п'ятницю засідань Верховної Ради може не бути.