Чоловік у Дніпропетровській області до смерті забив чотирирічну доньку

Інцидент стався в одному із селищ Синельниківського району
Чоловік у Дніпропетровській області до смерті забив чотирирічну доньку
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
19 Листопада 2021, 06:08
читать на русском

У Синельниківському районі Дніпропетровської області затримали чоловіка, який підозрюється у смертельному побитті власної чотирирічної доньки.

Як повідомили в поліції, 16 листопада о 9:27 до поліції надійшло повідомлення від фельдшера бригади швидкої медичної допомоги, що в одному із селищ Синельниківського району медичні працівники виявили тіло дівчинки.

На місце події прибули правоохоронці відділення поліції № 3 Синельниківського районного управління поліції. Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть дівчинки настала внаслідок побиття. За вчинення злочину у порядку ст. 208 КПК України поліцейські затримали батька дитини, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за кваліфікацією, передбаченою ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 38-річний батько дитини після її побиття сам викликав швидку. Коли медики приїхали, то встановили, що дитина мертва вже кілька годин. Вони помітили на тілі дитини синці різних розмірів, також у дівчинки була деформована ліва нога.

За даними ТСН, батько розповів лікарям, що дівчинка вже три дні не вставала з ліжка та відмовлялася від їжі.

Повідомляється, що у сім'ї, де сталася трагедія, виховуються ще двоє дітей - шестирічні хлопчики.

У сільраді журналістам сказали, що діти ходили до дитячого садочка й не жалілися, що їх б'ють. Матір дітей також заперечує, що їхній батько їх бив.

Читайте також