COVID-19 в "Молодій гвардії": в Одеському таборі знову приймають дітей

Робота дитячого табору відновиться у звичайному режимі з дотриманням карантинних заходів
COVID-19 в "Молодій гвардії": в Одеському таборі знову приймають дітей
Український дитячий центр “Молода гвардія” Фото: facebook.com/molodagvardiya
6 Вересня 2021, 23:13

В Одеському оздоровчому центрі "Молода гвардія" знову набирають дітей на нову зміну після того, як побороли спалах COVID-19.

Про це повідомили в Молодій гвардії.

Батьків, які планують відправити дитину на вересневу тематичну зміну у "Молоду гвардію", можемо запевнити, що це буде повноцінний відпочинок за звичайними правилами і традиціями дитячого центру. Діти будуть займатся у гуртках і спортивних секціях, відвідувати урокив нашій загальноосвітній школі, братимуть участь у заходах освітньо-виховного характеру, - сказав виконувач обов’язків генерального директора табору Василь Бездень.

У таборі зазначили, що спалах COVID-19 поборено. Тому робота дитячого центру відновиться у звичайному режимі із дотриманням карантинних заходів.

Нагадаємо, у серпні в одеському таборі  дитячого центру "Молода гвардія" зареєстрували спалах захворювання на COVID-19. У 33 дітей, які отримали позитивний ПЛР-тест на COVID-19, попередньо підтвердили інфікування Дельта-штамом коронавірусу. Для підтвердження діагнозу проби надіслали до київської лабораторії.

Читайте також

1