Кількість хворих на COVID-19 в Одеському дитячому таборі перевалила за 70

За минулу добу виявили ще 11 випадків
Кількість хворих на COVID-19 в Одеському дитячому таборі перевалила за 70
Медпрацівники у захисних костюмах, коронавірус (фото: УНІАН)
20 Серпня 2021, 18:19
читать на русском

В одеському оздоровчому таборі дитячого центру "Молода гвардія" зросла кількість дітей та педагогів, які захворіли на COVID-19, до 71.

Про це повідомляє пресслужба департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації, передає Укрінформ.

Станом на 20 серпня у дитячому центрі "Молода гвардія" зареєстровано 71 випадок інфікувань коронавірусом у таборі "Зоряний", в тому числі 11 педагогів-організаторів. Триває вивезення з оздоровчого центру дітей, які не перебували у "Зоряному", де стався спалах COVID-19, - зазначила речник департаменту ОДА Людмила Мельничук.

За словами директора Державної установи "Одеський обласний лабораторний центр з контролю і профілактики хвороб МОЗ України" Віталія Гончарова, перебіг хвороби у пацієнтів - середньої тяжкості, ситуація в центрі під контролем.

Нагадаємо, в одеському таборі "Зоряний" українського дитячого центру "Молода гвардія" нещодавно зареєстрували спалах захворювання на COVID-19. У 33 дітей, які отримали позитивний ПЛР-тест на COVID-19, попередньо підтвердили інфікування Дельта-штамом коронавірусу. Для підтвердження діагнозу проби надіслали до київської лабораторії.

Читайте також наш матеріалНебезпека "Дельти": хвороба розвивається швидше, а нюх фактично не пропадає.

Читайте також