Це культ, який живе та харчується смертями людей: Арестович про росіян

Радник глави ОП не називав би російських загарбників "ордою"
Це культ, який живе та харчується смертями людей: Арестович про росіян
3 Червня 2022, 18:54
читать на русском

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович поділився думками щодо російських окупантів після 100 днів війни.

У своєму Telegram він зауважив, що не називав би російських загарбників "ордою". Оскільки це образа "орди", а також зло, яке навалилося на Україну, набагато давніше та непроглядніше.

Арестович описав кілька рис російських окупантів, про які важливо знати українцям.

Це культ смерті, він живе і харчується смертями людей і тварин. Це гірше, ніж культ смерті, це культ не просто мертвих, це культ найстрашніших передсмертних мук – типу тих, які були в Бучі, коли людей вбивали повільно і довго, на очах інших людей, насолоджуючись випромінюваннями страхітливого, безмежного мороку, який за задумом жерців цього культу охоплював кожну жертву, – зазначив він.

За його словами, вийшов цей культ зі стародавніх болотистих лісів навколо Москви, які практикували "культ важких мук жертв і канібалізм".

Зупинити цей культ можемо тільки ми, поляки і англосакси. Ми – тому що наша основна ідея – це воля, світло і свобода, поляки – тому, що ця болотна мерзота їм дуже добре знайома, вони давно мали справу, ще в дохристиянські часи (див. відповідних персонажів у Собковського) і саме тому поляки нам так допомагають, англосакси – тому що мають досвід роботи з такими культами в Африці та інших місцях. Бійка буде важкою, – переконаний Арестович.

На його думку, людство повинне покінчити з окупантами, аби зупинити їх. А витягувати Росію з її народами після повалення культу доведеться десятиліттями і всім світом.

Також Арестович застеріг про небезпеку: "Нам у жодному разі не можна озлобитися на цій війні, інакше цей культ переможе в нас, і це буде кінець. Ось,чому я не давав, не даю, і не дам нам зірватися в жорстокість і мучення наших ворогів. Якою б не була спокуса. Я не дам культу замінити світло всередині нас".

Читайте також