Данілов анонсував наступне засідання РНБО: порядок денний не розголошують

Засідання відбудеться у п`ятницю, 12 березня
Головне
Данілов анонсував наступне засідання РНБО: порядок денний не розголошують
Засідання РНБО (фото: пресслужба РНБО)
9 Березня 2021, 13:57
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що чергове засідання РНБО відбудеться у п'ятницю, 12 березня.

Про чергове засідання Данілов заявив журналістам на пресконференції в рамках форуму "Україна 30", повідомило агентство "Інтерфакс-Україна".

У п'ятницю, 12 березня, відбудеться чергове засідання РНБО. 1 березня ми з президентом погодили список питань, які будуть обговорюватися, - зазначив секретар РНБО.

Данілов також додав, що до початку наради РНБО в п'ятницю ніхто з журналістів не отримає інформації про можливі санкції та осіб, в тому числі Ігоря Коломойського (досьє Ігоря Коломойського) і Оксану Марченко (досьє Оксани Марченко), та інших питаннях, які будуть розглядатися на нараді.


Контекст. Попередньо анонсувалося, що на наступному засіданні РНБО  будуть слухати звіти міністерств щодо дезертирства і держзради. Зокрема, планують заслухати звіти Служби безпеки України, Офісу генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ. Правоохоронці повинні будуть пояснити, чому не закриті справи за злочини, які стались після початку російської агресії проти України.

1