Данілов розповів, чому та коли росія може знову напасти на Україну

Війна у 2022 році почалася через тотальну русифікацію України
Данілов розповів, чому та коли росія може знову напасти на Україну
Олексій Данілов (фото: facebook.com/rnbou)
23 Квітня 2022, 07:27
читать на русском

Секретар РНБО Олексій Данілов впевнений, що росія може знову напасти на Україну через 10-30 років, якщо не позбавимося тотальної русифікації у всіх сферах нашого життя.

Про це повідомив Олексій Данілов в інтерв'ю Суспільному.

Була тотальна русифікація нашої країни. І якщо ми зараз не позбавимося цієї русифікації у всіх сферах нашого життя, через 10-15-20-30 років ми можемо мати таку ж війну з росією. Не треба тут якимись мріями жити. Це для нас фундаментальне питання, питання нашого виживання, виживання нашої країни, - сказав Олексій Данілов.

Він зазначив, що війна у 2022 році розпочалася саме через русифікацію України, адже з 91-го року росія корумпувала вище керівництво України так званими газовими, нафтовими питаннями.

Була велика русифікація нашого бізнесу, нашої політики, нашого інформаційного простору, інших процесів життя. І вони (ред. росіяни) цим займалися дуже потужно, вкладали в це шалені гроші. Вони купували наші підприємства і потім їх знищували, - додав він.

Нагадаємо, радник глави Офісу Президента Олексій Арестович прогнозує декілька військових зіткнень в Україні до 2035 року.

Читайте також

1