Де можна обміняти криптовалюту в Україні

ТОП-5 обмінників криптовалют за критеріями курсу, надійності та репутації
Де можна обміняти криптовалюту в Україні
Криптовалюта Фото: Karolina Grabowska з Pexels
6 Січня 2024, 17:30
читать на русском

Changeit

Український криптообмінник із простим та зручним інтерфейсом, що існує вже понад 4 роки. Транзакції проводяться у формі обміну у декілька кліків. Сервіс дозволяє обміняти гривню на BTC, ETH, LTC, DOGE, USDT чи DASH з реєстрацією мінімальних особистих даних. За одну транзакцію можна вносити від 2 000 до 25 000 фіатних грошей із щомісячним лімітом до 150 000 грн.

Онлайн-обмінник криптовалют Changeit знаходиться серед лідерів рейтингу з оцінкою 61/100. Серед переваг виділяють його безпеку, зручність, доступні комісії та швидкість обміну. Вивести цифрові гроші можна на криптовалютний гаманець, а фіатні — на будь-які банки України з картками Visa та MasterCard.

Кроки обміну супроводжуються підказками для коректного проведення транзакції. А зареєстровані користувачі зможуть пришвидшити процес, авторизувавшись, а також отримують доступ до історії обмінів та участі у реферальній програмі.

AnyExchange

Український сервіс із 3-річним стажем роботи на ринку. Зарекомендував себе як безпечний та зручний онлайн-обмінник із понад 100 напрямками обміну. Проведення транзакції здійснюється до 90 хвилин із фіксацією початкового курсу. Серед криптовалют доступні USDT, BTC, ETH, LTC, DSH та інші.

Сервіс дозволяє обміняти як цифрові, як і фіатні активи. Діє, як повноцінний посередник між банками та платіжними провайдерами. Тож з його допомогою можна проводити онлайн-транзакції чи сплачувати рахунки.

Crybex

Онлайн-платформа, створена понад 3 роки тому в Україні. Мультиобмінник працює з 12 цифровими активами, серед яких: Bitcoin, Ether Classic, Tron, Ethereum, Uniswap, Litecoin, Monero та інші. Він підходить для обміну великих сум і конвертує криптомонети в USD, UAH, EUR та GBP.

Поповнити баланс для обміну можна за допомогою карток українських банків, готівкою, SWIFT, Perfect Money та іншими способами. Щоб провести транзакцію на сайті, потрібно обов’язково вказати особисті дані: електронну пошту, ПІБ, Telegram та мобільний номер.

Coin24

Мультиобмінник, заснований у 2018 році, позитивно зарекомендував себе на ринку України та Польщі. Працює в автоматичному режимі та вимагає обов’язкової реєстрації для проведення обміну.

Сервіс пропонує безліч способів введення або виведення цифрових валют, таких як готівка, картки українських банків, Visa/MasterCard та інші методи безготівкового розрахунку. Користувачі можуть замовити великі суми для обміну доступних криптомонет (BTC, ETH, LTC, DOGE, USDT, DASH і т.д.).

Mine.exchange

Сервіс зі стилізованим під шахту сайтом та чат-ботом, який називає свою команду "шахтарями". Він був створений понад 6 років тому під назвою "Шахта.com", тому зберіг початковий дизайн.

Сервіс має простий функціонал та калькулятор з 40+ напрямками обміну. Для проведення транзакцій потрібно вказати лише e-mail. Серед фіатних валют є USD, UAH, EUR, UZS, KZT. Низькі оцінки криптообмінник отримав за критеріями репутації та публічності, але решта параметрів підвищила його до 50/100 балів у рейтингу.

Нагадаємо, минулого тижня криптовалюта біткоїн зросла в ціні на 11,2% і наблизився до позначки в 25 тисяч доларів, що є максимумом в котируваннях з серпня.

Читайте також