Де та як дізнатися результати основної сесії НМТ - пояснення УЦОЯО

Усі учасники основної сесії НМТ отримають результати до 12 серпня
Головне
Де та як дізнатися результати основної сесії НМТ - пояснення УЦОЯО
Іспити (Фото: bankruptcy-ua.com)
1 Серпня 2022, 12:47
читать на русском

Частина вступників в Україні вже пройшла національне мультипредметне тестування.

В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили, як дізнатися результати НМТ.

Зазначається, що всі учасники основної сесії НМТ отримають свої результати на інформаційних сторінках до 12 серпня, утім "Український центр оцінювання якості освіти робить усе можливе, щоб очікування було не надто тривалим, тому приблизно через 7-8 днів після проходження окремим учасником/учасницею тесту на інформаційній сторінці буде показно результат і в тестових балах, і за шкалою 100-200 балів".

Ппісля отримання результатів кожного дня проведення НМТ ми опрацьовуємо дані тестування, аналізуємо їх у розрізі можливих технічних та інших проблем. Так, окремі учасники зазначали про незбережені відповіді, натомість бачимо, що відповіді на завдання збережені коректно. Приємною новиною для деяких учасників є те, що вони отримають на 1 бал з історії України більше, ніж бачили на своєму екрані, адже після опрацювання матеріалів ми виявили технічну помилку, яка завадила правильне автоматичне визначення результатів, - кажуть в УЦОЯО.

У центрі радять тим, хто склав НМТ, періодично заходити на свої інформаційні сторінки, щоб не пропустити важливої інформації.

В УЦОЯО кажуть, що для подання документів до закладів вищої освіти цього недостатньо: результати учасників мають бути опрацьовані, розміщені на їхніх інформаційних сторінках і згодом передані до ЄДЕБО.

Нагадаємо, з 29 липня в Україні стартував прийом заяв від випускників 11 класів на здобуття вищої освіти.

1