День Незалежності-2022: поліція попередила про небезпеку з боку окупантів

Існує загроза посилення обстрілів
День Незалежності-2022: поліція попередила про небезпеку з боку окупантів
Поліція Фото: https://t.me/UA_National_Police/3784
24 Серпня 2022, 11:29
читать на русском

У святкові дні  українців закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Про це заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в етері національного телемарафону.

За його словами, поліцейські підрозділи відповідно будуть стежити за порядком і здійснювати безпекові заходи. Громадян просять заздалегідь дізнаватись про місцезнаходження укриттів при плануванні своїх маршрутів пересування.

Щодо порад громадянам на ці дні… передусім при плануванні своїх маршрутів, переміщення, в обов’язковому порядку, заздалегідь дізнавайтеся, де є місця укриття, щоб коли лунає сигнал повітряної тривоги ви могли дуже швидко і оперативно дістатися до укриття. Відповідно сам сигнал тривоги треба виконувати безумовно і безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе, - зазначив Білошицький.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ прогнозує "сюрпризи" на День Незалежності, 24 серпня, які можуть готувати окупанти. Перед святом та протягом 24 серпня підрозділи МВС діятимуть в умовах підвищеної готовності, а у святкові дні в місцях відпочинку громадян буде посилено патрулювання.

Раніше у розвідці заявили, що на День Незалежності окупанти можуть не лише "привітати" Україну ракетами, а й провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове "судилище" над полоненими захисниками "Азовсталі".