День Незалежності: Зеленський не виконав минулорічні обіцянки

Президент не виконав обіцянки, озвучені під час виступу з нагоди Незалежності України-2020
Головне
День Незалежності: Зеленський не виконав минулорічні обіцянки
Володимир Зеленський (Фото: офіс президента)
25 Серпня 2021, 15:34
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський не виконав торішні обіцянки, які озвучив під час виступу з нагоди Дня Незалежності України у 2020 році.

Про це повідомляє Комітет виборців України на своїй фейсбук-сторінці.

Більшість обіцянок та заяв, які озвучував Зеленський у 2020 році, не було реалізовано. Зокрема, упродовж року владі не вдалося забезпечити всеосяжне припинення вогню, на чому наголошував президент під час свого виступу, а також фактично було провалено початок кампанії із вакцинації населення від коронавірусу, попри заяви президента про повну готовність до таких дій,  - сказав голова КВУ Олексій Кошель.

Також Кошель зазначив, що Зеленський змінив своє ставлення до проведення військових парадів, які рік тому називав "атракціоном для киян".

Як зазначається, Зеленський також не виконав обіцянку щодо притягнення до відповідальності осіб, яких підозрюють в діях, що мають ознаки державної зради.

Також українській владі не вдалося повернути окуповані території.

Пропозиції Зеленського щодо перегляду тексту Мінських домовленостей, долучення США до Нормандського формату, особистих перемовин із  Путіним не були реалізовані. Серед позитивів варто відзначити проведення Кримської платформи, в якій взяли участь 46 країн світу, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 серпня під час урочистої промови з нагоди 30-річчя Незалежності України президент Володимир Зеленський заявив, що людей з окупованих територій повернуть, бо вони наша родина. Також президент України пообіцяв повернути видатних українців, які померли за кордоном, і не дати окупувати нашу історію і наших героїв, які перемогли нацизм.

Читайте також

1