Депутат російської держдуми придбав 11 квартир у Києві - Нацполіція

Депутату країни-агресора вже повідомили про підозру
Головне
Депутат російської держдуми придбав 11 квартир у Києві - Нацполіція
Квартира (Фото: pexels)
13 Грудня 2022, 15:27
читать на русском

Депутату Держдуми повідомлено про підозру за посягання на територіальну цілісність України. Під час обшуків у нього знайшли документи, які б підтверджували наявність 11 квартир у Києві.

Про це повідомляє  Нацполіція України.

У поліції не розголошують ім'я депутата, проте повідомляють, що він є уродженцем Маріуполя, народився 1968 року, а цього року був нагороджений медаллю "за відвагу" та "бойовою" медаллю "за визволення Маріуполя" наказом ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліну. Під цей опис підходить депутат держдуми від Єдиної Росії Дмитро Саблін.

"Перед повномасштабним вторгненням як депутат нинішнього скликання державної думи РФ голосував серед інших депутатів про надання дозволу на ведення військ на територію України", - розповіли в поліції.

Крім того, під час досудового розслідування було проведено 8 обшуків. У ході зазначених заходів виявлено та вилучено оригінали документів, що підтверджують наявність у підозрюваного 11 квартир у Києві.

Нагадаємо, колишнім голові та в.о. голови правління українського приватного банку повідомили про підозру в умисному ухиленні від сплати податку з доходу нерезидента на загальну суму 18,3 млн грн під час виплати роялті упродовж 10 місяців на адресу кіпрського нерезидента. Кінцевим бенефіціаром банку, який входить в п’ятірку найбільших за розміром власного капіталу, є російський олігарх.

Читайте також

1