ДФС продовжує розслідування у справі будівництва Подільського моста

Поліція знову проводить обшуки
ДФС продовжує розслідування у справі будівництва Подільського моста
Подільський міст фото: ДФС
27 Травня 2021, 12:59
читать на русском

Київська міська прокуратура спільно з головним управлінням Державної фіскальної служби України (ДФС) у м. Києві проводять обшуки в офісному приміщенні комунального підприємства "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд".

Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Зазначається, що досудове розслідування в кримінальному провадженні розпочато за фактом умисного ухилення від сплати податків під час проведення робіт із будівництва Подільського мостового переходу через річку Дніпро в Києві на суму 9 млн грн.

Згідно з матеріалами слідства, одне з товариств, здійснюючи діяльність із будівництва Подільського мостового переходу, на замовлення КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", відображало в податковій звітності підрядні роботи від низки підприємств з ознаками транзитності та фіктивності.

Обшуки тривають із метою отримання фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, яке розслідується за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 12 травня перші обшуки Державна фіскальна служба провела у підрядника будівництва Подільського мостового переходу через річку Дніпро.

Читайте також

1