"Дія" тимчасово перестане працювати: у чому причина

Отримати COVID-сертифікат можна буде весь час до цього
Важливо
"Дія" тимчасово перестане працювати: у чому причина
Застосунок Дія (фото: m.day.kyiv.ua)
6 Листопада 2021, 12:10
читать на русском

​​Застосунок "Дія" тимчасово не працюватиме. Українцям радять встигнути завантажити COVID-сертифікат та скористатися послугами.

Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації.

Зазначається, що "Дія" переїжджає в новий дата-центр та збільшує потужності, щоб впевнено справлятися з навантаженням та надавати якісний сервіс українцям у будь-який час.

У ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 ми проводимо переїзд, тож замовлення послуг та документів буде недоступним, - йдеться у повідомленні.

При цьому отримати COVID-сертифікат можна буде весь час до цього. Як завантажити сертифікат в телефон або роздрукувати — дивіться в інструкції:

Якщо отримали COVID-сертифікат у застосунку завчасно, він залишиться та працюватиме, але ви не зможете його замовити знову в цей період. Команда підтримки Дії працюватиме в аеропортах по всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни, - пояснили розробники.

Нагадаємо, що Міністерство цифрової трансформації України повідомило про запуск дитячого COVID-сертифікату у застосунку "Дія".

Читайте також

1