"Для забезпечення обороноздатності і безпеки": орки відключили Інтернет на Луганщині

Інтернет відключили за розпорядження органів окупаційної влади
"Для забезпечення обороноздатності і безпеки": орки відключили Інтернет на Луганщині
Російські солдати Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю
14 Вересня 2022, 13:31
читать на русском

На тимчасово окупованій Луганщині російські орки відключили мобільний інтернет "для забезпечення обороноздатності і безпеки".

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Окупаційна влада Луганщини продовжує стверджувати, що нібито на території регіону, або як вони кажуть "республіки", нічого загрозливого не відбувається. Тільки от про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності і безпеки. Раніше вони на цих питаннях не акцентували уваги, - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що орки почали вивозити награбоване в бік Росії.

Водночас, черги на пунктах пропуску вже котрий день не меншають. Лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ відзначено близько трьохсот цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом російські військові, - пояснив Гайдай.

Нагадаємо, стрімкий контрнаступ ЗСУ деморалізував російських військових на Луганщині, окупанти пиячать і готують до відступу.

Читайте також