Дмитро Ярош заявив, що готовий стати керівником від України у ТКГ

Екслідер "Правого сектору" хоче замінити Фокіна
Дмитро Ярош заявив, що готовий стати керівником від України у ТКГ
Фото: Слово і Діло
30 Вересня 2020, 15:23
читать на русском

30 вересня на тлі відставки Вітольда Фокіна з посади першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі екслідер "Правого сектору" Дмитро Ярош оголосив, що готовий стати керівником від України у ТКГ і замінити Вітольда Фокіна.

Про це Дмитро Ярош заявив на своїй сторінці у Facebook.

Звичайно, це нічого не вирішує. "Мінські домовленості" - це зло для України і їх реалізація призведе до Українського Повстання, а отже, до ще більшої крові наших співвітчизників. Вона нам не треба. Нам потрібна не капітуляція, а мир через українську перемогу, - написав ветеран у дописі.

Читайте також

Щоб вийти з цієї патової ситуації, пропоную Володимиру Зеленському свою кандидатуру, в якості керівника української делегації у Тристоронній контактній групі, - заявив Ярош.

Дмитро Ярош вважає, що будь-які перемовини з ворогом мають проходити з позиції сили, а не немічності та зради.

Побачив інформацію про виведення кремлівського «сліпого бронтозавра» Фокіна зі складу ТКГ... Звичайно, це нічого не...

Gepostet von Дмитро Ярош am Mittwoch, 30. September 2020

Нагадаємо, що раніше у Мережі розгорівся скандал після заяви Марії Фокіної про те, як її дідусь Вітольд Фокін потрапив до Тристоронньої контактної групи у Мінську. За її словами, вона домовилась про цю роботу для дідуся зі своїм давнім другом Андрієм Ермаком.

Пізніше, джерела "Парламент UA" в офісі президента повідомили, що насправді участь Фокіна у делегації була умова експрезидента Леоніда Кравчука.