До +33 градусів: синоптикиня про погоду в останній день літа

Дощів не передбачають
До +33 градусів: синоптикиня про погоду в останній день літа
Літо, серпень, соняшник (Фото: pexels)
30 Серпня 2022, 13:13
читать на русском

Завтра, 31 серпня, очікується тепла погода. Стовпчики термометрів покажуть до 33 градусів тепла.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Серпень завершується, літо пакує валізи до наступного року в Україні, розпоряджається якнайкраще синоптично - спека традиційна на півдні та сході, свіжіше повітря - на півночі та заході. Що буде скрізь у нас 31-го серпня? У західних та північних областях протягом дня дихати, рухатися, займатися поточними справами на відкритому повітрі буде легко, +20+25 градусів. У центральних областях передбачається від +25 градусів на Вінниччині до +30 градусів у Дніпрі з районами, - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що на Полтавщині, Черкащині, Кропивницькому з районами буде +26+28 градусів. Від 29 до 33 градусів очікується у південній частині та в східних областях.

Завтра, 31 серпня, дощів не передбачається.

У Києві буде суха та малохмарна погода. Повітря прогріється від 22 до 25 градусів.

Вересень розпочнеться в Україні свіжою погодою, вдень похолоднішає до +18+23 градусів, на півдні та сході до +23+27 градусів. А вночі ймовірно навіть +8+12 градусів - можна починати шукати в шафі легкі ковдри та довші піжами, - додала Діденко.

Нагадаємо, над територією України впродовж осені переважатиме область високого тиску, особливо у західних, північних, центральних та південних областях.