До пожежі у "Епіцентрі" в Первомайську можуть бути причетні двоє людей

Одного з паліїв "Епіцентру" зловили, інший переховується від поліції
До пожежі у "Епіцентрі" в Первомайську можуть бути причетні двоє людей
Пожежа в “Епіцентрі” Фото: ДСНС
2 Лютого 2021, 16:19
читать на русском

В "Епіцентрі" стверджують, що до підпалу будівельного маркету у Первомайську можуть бути причетні двоє людей.

Як повідомила у Фейсбуці керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю мережі "Епіцентр" Юлія Чудновець, сьогодні, другого лютого, до торговельного центру "Епіцентр" у місті Первомайськ зайшли двоє чоловіків, які навмисно підпалили торговельне приміщення.

За словами очевидців, один з чоловіків облив невідомою речовиною стенди з килимовим покриттям та лінолеумом та підпалив їх. Охорона центру одразу відреагувала на ситуацію, але зловмисник вхопив сокиру та ніж і накинувся на співробітників "Епіцентру", поранивши одного з них. Охорона торговельного центру затримала чоловіка та передала поліції", - повідомила Чудновець.

За її інформацією, другий зловмисник зник, його розшукують правоохоронці.

Нагадаємо, сьогодні у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". За попередньою інформацією, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Палій, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції.