Доба на Донбасі: український військовий отримав поранення

Постраждалого вже доправили до лікарні
Важливо
Доба на Донбасі: український військовий отримав поранення
Операція ООС (Фото: Фейсбук ООС)
1 Серпня 2021, 11:36
читать на русском

У суботу, 31 серпня, на Донбасі поранили бійця Об’єднаних сил під час обстрілів терористів.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у ранковому зведенні.

Зазначається, що минулої доби, 31 липня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

В результаті обстрілів один військовий зі складу Об`єднаних сил дістав осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан пораненого – середньої тяжкості, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, протягом доби противник 4 рази обстрілював українські позиції неподалік Водяного, що на Приазов’ї; вів вогонь у напрямку населеного пункту Шуми та біля Новолуганського.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь, - зазначається у повідомленні.

Також на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Станом на 7 годину ранку, 1 серпня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Біля населеного пункту Авдіївка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає, - повідомили у штабі.

Нагадаємо, рік тому на Сході України вступив у дію режим припинення вогню. За цей час російські бойовики здійснили 1995 обстрілів, загинуло 45 та поранено 163 українських військовослужбовців.

Читайте також

1