Донька директора "Миколаївводоканалу" Дуденка щедро засівала долари на святкуванні свого дня народження в Одесі

Дівчина катається на авто, вартість якого дорівнює зарплаті батька за два роки і подорожує Європою
Донька директора "Миколаївводоканалу" Дуденка щедро засівала долари на святкуванні свого дня народження в Одесі
Борис Дуденко
6 Листопада 2023, 12:40
читать на русском

В соцмережі X (колишній Twitter) оприлюднили відео, на якому 21-річна Катерина, донька голови "Миколаївводоканалу" Бориса Дуденка святкує свій день народження в Одесі. Дівчина розкидала у центрі міста папірці, схожі на долари, що викликало неабияке обурення користувачів.

Громадськість обурена поведінкою дівчини на тлі кризи з питною водою – вона триває у Миколаєві з 12 квітня 2022 року. У місті з 6 травня минулого року розпочали заповнення водопровідної системи технічною водою з лиману.

Відео викликало неоднозначну реакцію. Зокрема, користувачі закидають доньці очільника “Миколаївводоканалу” недоцільність подібної поведінки під час того, як на тлі масштабних проблеми з водою у її рідному Миколаєві до комунального водоканалу надходять не лише бюджетні кошти, але й закордонна допомога.

Видання Nikcenter зазначило, що 21-річна Катерина активно веде сторінку в Instagram. На опублікованих фото можна побачити авіаквиток з Мальти, де зазначено її дані "Dudenko Kateryna", а також чоловіка, схожого на Бориса Дуденка. Крім того, дівчина публікує чимало контенту, який демонструє її любов до розкішного життя.

Наприклад, вона з 2018 року подорожує різними країнами – судячи з її фото, вона побувала в Італії, Монако, Мальті, Франції, Німеччині, Туреччині, Румунії. Зараз Катерина живе в Одесі та їздить за кермом вартісного Mercedes-Benz G 550 (навесні минулого року саме його продавали на за $40 тис), а це дорівнює зарплаті її батька на посаді гендиректора водоканалу за майже два роки.

Борис Дуденко запевнив, що авто не належить ні його доньці, ні комусь з родини – за його словами, дівчина користується авто завдяки виграшу в суперечці.

"Це автомобіль керівника компанії, в якій вона працює. Вона з ним засперечалася з приводу виконання плану чи якихось прибутків. І вона виграла цей спір, тому зараз катається на цій машині", – сказав посадовець.

В той самий час дівчина стверджує, що авто належить її хлопцю. Що стосується відео з розкиданням нібито грошей на день народження Катерини Дуденко, то її батько запевняє, що на ньому фейкові купюри.

Нагадаємо, донька нардепа Осадчука з Парижу знімає TikTok під російський реп. У репертуарі треки Бардаша (який відкрито підтримав рф), щось про гашиш та посилання всіх на *уй.

Читайте також