Донька зрадника Царьова розважається в Монголії, поки батько готується на концерт до Кобзона у реанімації

Ольгу Царьову також неодноразово помічали у США та ОАЕ
Донька зрадника Царьова розважається в Монголії, поки батько готується на концерт до Кобзона у реанімації
28 Жовтня 2023, 12:44
читать на русском

Поки ексдепутат - зрадник Олег Царьов займає місце в реанімації ялтинської лікарні, його донька Ольга спокійно мандрує світом. Якраз учора вона опублікувала порцію дописів з Монголії, де перебуває разом зі своїм бойфрендом.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Раніше журналісти показували гулянки доньки Царьова в Нью-Йорку і Дубаї, (де їй заливали спиртне з пляшки в горло). Крім навчання у Британських університетах, діти Царьова тримають "ворога" якомога ближче. На відео Ольга Царьова за лічені тижні до повномасштабного вторгнення  розважається у Нью-Йорку: скуповує асортимент бутіка YSL, вболіває на баскетболі та відривається у стрип-клубі.

На момент знімання, Олег Царьов з родиною понад 8 років жив на території окупованого Криму та в росії, проклинаючи Штати та сіючи ненависть до України.

Нагадаємо, на колишнього нардепа-регіонала Олега Царьова позавчора ввечері було вчинено замах за місцем його проживання в Криму. За даними окупантів, перебіжчик у реанімації в тяжкому стані.

У Києві судді присудили колишньому народному депутатові (4-7 скликань ВР) з Партії регіонів Олегу Царьову 12 років ув'язнення.

Зокрема, доведено, що ексрегіонал, який наразі "служить путіну" та переховується на росії, критикував Революцію Гідності, пропагував проросійські настрої та виступав за створення "Федеративної республіки Новоросія", куди пропонував включити східні та південні області України.

Видання нагадує, що у квітні 2014 року прокуратура Києва зареєструвала кримінальне провадження щодо посягання нардепом на територіальну цілісність країни.

Шевченківський суд Києва розглядав цю справу з 2016 року заочно, оскільки колишній нардеп втік за межі країни та перебував у розшуку.

Після того, як російська федерація вдерлася на територію України у лютому 2022 року, Царьов у березні з'явився у Київській області разом із російською армією, прикриваючись необхідністю доставити "гуманітарний вантаж".

Після цього ексрегіонал звернувся до мера Кривого Рогу Олександра Вілкула і запропонував йому здати місто російським окупантам. Царьову повідомили ще одну підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності.

1