У Ялті підстрелили екснардепа-колаборанта Царьова

Про стан зрадника поки нічого не повідомляється
Важливо
У Ялті підстрелили екснардепа-колаборанта Царьова
Олег Царьов
27 Жовтня 2023, 11:33
читать на русском

Мережею ширяться повідомлення про те, що на колаборанта Олега Царьова вночі скоїли напад біля його дому в курортній Ялті. зараз він у реанімації у важкому стані.

За інформацією з соцмереж, у Царьова серйозні поранення. Про те, хто і навіщо підстрелив Царьова поки нічого не відомо.

Нагадаємо, у Києві судді присудили колишньому народному депутатові (4-7 скликань ВР) з Партії регіонів Олегу Царьову 12 років ув'язнення.

Зокрема, доведено, що ексрегіонал, який наразі "служить путіну" та переховується на росії, критикував Революцію Гідності, пропагував проросійські настрої та виступав за створення "Федеративної республіки Новоросія", куди пропонував включити східні та південні області України.

Видання нагадує, що у квітні 2014 року прокуратура Києва зареєструвала кримінальне провадження щодо посягання нардепом на територіальну цілісність країни.

Шевченківський суд Києва розглядав цю справу з 2016 року заочно, оскільки колишній нардеп втік за межі країни та перебував у розшуку.

Після того, як російська федерація вдерлася на територію України у лютому 2022 року, Царьов у березні з'явився у Київській області разом із російською армією, прикриваючись необхідністю доставити "гуманітарний вантаж".

Після цього ексрегіонал звернувся до мера Кривого Рогу Олександра Вілкула і запропонував йому здати місто російським окупантам. Царьову повідомили ще одну підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності.

Читайте також

1