Колаборант Царьов поскаржився, що його побили в окупованому Криму (відео)

Це зробили українські партизани на центральній набережній Ялти
Колаборант Царьов поскаржився, що його побили в окупованому Криму (відео)
Олег Царьов, фото Ірина Венедіктова
20 Вересня 2022, 14:33
читать на русском

Колаборанта, колишнього народного депутата від "Партії регіонів" Олега Царьова побили на центральній набережній окупованої Ялти.

Про це повідомив депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко, опублікувавши уривок з інтерв'ю зрадника.

За словами Гончаренка, Царьова побили прямо на центральній набережній Ялти "люди з українськими гаслами".

У Криму підняли голову наші партизани. Царьов розповів, що у Ялті на центральній набережній його просто побили. На нього накидаються люди з українськими гаслами, – розповів Гончаренко.

Також Гончаренко опублікував фрагмент інтерв'ю, де Царьов скаржиться на випадки нападу.

У мене було кілька випадків, коли на мене накидалися озвірілі українофіли з гаслами. Я нещодавно зупинився на заправці, а там стоїть три лисі чола здоровенних, в одного на потилиці тризуб, – повідомив Царьов.

Нагадаємо, генеральна прокурорка Ірина Венедіктова повідомила колишньому нардепу Олегу Царьову про підозру. Його звинувачують за ч. 3 ст. 110 та ч. 1 ст. 111-1 КК України – заклики до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також до підтримки рішень та дій держави-агресора і її збройних формувань, до співпраці з державою-агресором і її збройними формуваннями. За подібні злочини можна отримати довічне ув'язнення. 

15 вересня 2022 року СБУ оголосила про підозру колаборантам, які співпрацювали з військами рф. Також оголошено підозру колишньому народному депутату з "Партії регіонів" Олегу Царьову.

Читайте також