Донька нардепа Осадчука з Парижу знімає TikTok під російський реп

У репертуарі дочки народного обранця треки Бардаша (який відкрито підтримав рф), щось про гашиш та посилання всіх на *уй.
Донька нардепа Осадчука з Парижу знімає TikTok під російський реп
Андрій Осадчук
31 Жовтня 2023, 10:29
читать на русском

Ми досягли значного прогресу в мовному питанні. І це треба продовжувати, щоб українська мова була мовою інтелігенції, науки, освіти, використовувалася у побуті, адже на цьому будується ідентифікація нації. Цим словам народного депутата Андрія Осадчука вже понад два роки. Прийшла велика війна, а слова залишилися лише словами. Навіть велика війна не спонукала сім‘ю нардепа перейти на українську в побуті чи соцмережах. Ще краще —  старша донька Марія з Парижу знімає TikTok під російський реп.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

У репертуарі треки Бардаша (який відкрито підтримав рф), щось про гашиш та посилання всіх на *уй.

Сім‘я народного депутата виїхала до Франції у 2022-му. Сподіваємося, два роки паризького життя знайдуть відображення у декларації народного обранця, яку незабаром оприлюднять.

Нагадаємо, 20-річний Адам Вірастюк — старшин син нардепа-слуги Василя Вірастюка від першого шлюбу. У листопаді минулого року реп-виконавець - початківець випустив трек "Кроси", а влітку цьогоріч релізнув композицію "В@баний".

Читайте також