Донька нардепа Кіссе, який хотів миру з росіянами, має подвійне громадянство і живе в Європі

Нардеп свого часу голосував за диктаторські закони 2014 року
Донька нардепа Кіссе, який хотів миру з росіянами, має подвійне громадянство і живе в Європі
Антон Кіссе
11 Жовтня 2023, 09:33
читать на русском

Нардеп-мажоритарник Антон Кіссе з Одещини днями перебіг із фракції "За Майбутнє", тепер він член "Довіри". У політиці чоловік з кінця 80-х, працюючи на державу встиг обзавестися купою елітної нерухомості, автівками,  мільйонами готівки.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Донька нардепа Анастасія живе у Болгарії, має подвійне громадянство. Життя стандартне для дітей українських політиків: золотий Rolex, Louis Vuitton, Dolce Gabbana, YSL. Їздить на BMW, подорожує світом. На одному з відео засвітила батьківський будинок — зацініть.

Анастасія виступає за збірну Болгарії з ритмічної гімнастики. На її сторінках немає жодного згадування війни в Україні. Втім, це сімейне. Сам іменинник торік 24 лютого закликав до миру, а двома днями раніше не голосував за засудження визнання росією "лднр". Це ж не "диктаторські закони" 2014-го, за них Кіссе голос віддав.

Нагадаємо, повнолітні сини нардепа від фракції "Батьківщина" Валерія Дубіля перебувають за кордоном. Іван та Ілля Дубіль виїхали в ЄС за кілька днів до вторгнення рф, обоє публікували фото з Парижу 17 лютого 2022-го.

Читайте також

1