Сина спікера Стефанчука Олеся заскочили за кордоном під час війни

Олесь Стефанчук "засвітився" на вечірці в Лондоні
Важливо
Сина спікера Стефанчука Олеся заскочили за кордоном під час війни
Стефанчук Руслан (фото : facebook.com/stefanchuk.official)
28 Вересня 2023, 12:38
читать на русском

Днями в інтерв’ю Радіо Свобода, відповідаючи на питання журналістки про своїх дітей, Стефанчук заявив, що і донька і син весь час війни перебували в Україні, а донька навіть перевелася із Віденського вишу у столичний. Однак діти спікера щонайменше перший рік повномасштабного вторгнення провели у Європі. Зокрема, син Олесь публікував insta-stories з лондонської вечірки.

Про це пишуть українські телеграм-канали.

У лютому цього року Олесь Стефанчук опублікував добірку фото з підписом "уже рік, дякую всім хто був поруч" (див. ниже).

А ось і друга частина фото – Олесь із друзями  у готелі Golden Tulip Warsaw Airport. Порівняйте деталі інтер‘єру з фото хлопців та фото кімнати того ж готелю з Tripadvisor (сині штори, чорна лампа, дерев‘яна рама дзеркала, контроль кондиціонування).

Раніше у ЗМІ ходили чутки, що син спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука Олесь зміг виїхати за кордон під вас воєнного стану. Водночас за словами Стефанчука, у 2021-му Олесь став студентом університету їм.Шевченка, обравши вітчизняну освіту, на відміну від доньки, яка вступила у Віденський виш. Навчання звільняє його від мобілізації, але не дає права на перетин кордону.

Однак після цих заяв Стефанчук-молодший засвітився у Лондоні на українській вечірці "Бешкет". Фото із"тусовки" Олесь опублікував в insta-stories. Той же плакат бачимо на сторінці заходу.  Ба більше, на фотозвітах з того дня засвітилася молодша донька голови Нацбанку Андрія Пишного Дар‘я (на фото з синім волоссям).

Після цих чуток Олесь Стефанчук видалив зі своєї сторінки всі фото та актуальні історії.

Нагадаємо, повнолітні сини нардепа від фракції "Батьківщина" Валерія Дубіля перебувають за кордоном. Іван та Ілля Дубіль виїхали в ЄС за кілька днів до вторгнення рф, обоє публікували фото з Парижу 17 лютого 2022-го.

Читайте також

1