Тіньовий бізнес родини нардепа Мейдича: донька політика є власницею сервісу люксового шопінгу

Мейдич не голосував за закон про відновлення декларування
Важливо
Тіньовий бізнес родини нардепа Мейдича: донька політика є власницею сервісу люксового шопінгу
Олег Мейдич
13 Вересня 2023, 14:23

Про тіньовий бізнес родини нардепа від Батьківщини Олега Мейдича, або чому він не голосував за відкриття е-декларацій розбирались ЗМІ.

У лютому 2022-го у Раді сфотографували листування Мейдича з донькою Надією, яка написала про сумку вартістю €21.165, яку вони купують за €8500.

"Заощадлива донька" — кепкували тоді у ЗМІ, та насправді за цим повідомленням стоїть мільйонний бізнес, прихований від податкової, розповідають ЗМІ.

Як відомо, Надія Мейдич випускниця Instituto Marangoni та власниця сервісу люксового шопінгу NM.FashionConcierge.

"Простими словами – це телеграм-канал, де можна придбати з рук Надії різний люксовий одяг та аксесуари, які вона купує за кордоном і перепродає з націнкою. Сумки Hermes, Chanel, годинники Rolex, ювелірні прикраси – товару на сотні тисяч доларів – і головне "з гнучкою оплатою", - йдеться у повідомленні.

Як пояснюють журналісти, гнучка оплата – готівка у валюті або переказ на криптогаманець. Сумку Birkin за €19,5k довезуть із Вінниці вам в руки за 1-2 дні, якщо терміново – день в день.

У березні 2022-го сервіс відновив роботу "для підтримки економіки країни".

Раніше повідомлялось, що депутати Верховної Ради провалили голосування за поправку про негайне відкриття електронних декларацій, адже серед них не знайшлося достатньо охочих. У цей список потрапив і Олег Мейдич — нардеп від Батьківщини, який не голосував за закон про відновлення декларування в цілому.

Читайте також

1