Нардеп від Батьківщини Мейдич не голосував за відкриття е-декларацій: ЗМІ пояснили чому

У його родини мільйонний бізнес
Важливо
Нардеп від Батьківщини Мейдич не голосував за відкриття е-декларацій: ЗМІ пояснили чому
Мейдич Олег
12 Вересня 2023, 08:19

Депутати Верховної Ради провалили голосування за поправку про негайне відкриття електронних декларацій, адже серед них не знайшлося достатньо охочих. У цей список потрапив і Олег Мейдич — нардеп від Батьківщини, який не голосував за закон про відновлення декларування в цілому.

Чому Мейдич (раніше Погорєльський, він після 90-х для походу в політику взяв прізвище дружини) не хоче показувати чесно нажите? Спробували розібратись ЗМІ.

Як повідомляється, у родині Мейдичів двоє дітей, чиї соцмережі проливають світло на позицію батька. У серпні донька Мейдича Надія заручилася зі своїм обранцем, освідчення пройшло у Парижі. Як хлопець зміг виїхати для такої події – невідомо. Важкий люкс на фото дівчини заслуговує на окремий розбір.

Крім того, повнолітній син пари Єгор Мейдич також влітку їздив за кордон. Зокрема, хлопець відвідав Німеччину.

З країною Єгора пов’язує любов до тамтешнього автопрому — на сторінці хлопця часто світиться Mercedes-Benz S 580, модель 2021 року. Вартість такої — від 140.000€.

При цьому Мейдич-старший не соромиться брати у держави компенсацію за оренду житла в Києві.

Як повідомлялось раніше, заступник очільника Офісу президента, Ростислав Шурма, може опинитися в центрі скандалу, який стосується питань щодо оптимізації сплати податків.