Дорожній знак в Україні продали за 631 тисячу гривень: що на ньому зображено

Стартова ціна за дороговказ становила 50 000
Дорожній знак в Україні продали за 631 тисячу гривень: що на ньому зображено
Аукціон (Фото: Flicr)
3 Червня 2022, 15:44
читать на русском

Легендарний дорожній знак, який під час війни вказував напрямок російським бойовикам "Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й",  продали на аукціоні за 631 тисячу грн.

Дорожній знак Фото: https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Як повідомляє "Укравтодор", благодійний онлайн-аукціон відбувся на платформі "Prozorro.Продажі". Виручені кошти направлять  на допомогу для наших захисників.

Стартова ціна за знак була 50 000 грн, 29 учасників виявили бажання взяти участь у благодійному аукціоні, і впродовж 3 раундів аукціону ціна лота зросла до 631 000 грн. Гроші з продажу будуть перераховані на спеціальний рахунок Національного банку України на потреби ЗСУ, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку війни "Укравтодор" закликав усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування демонтувати дорожні знаки на всіх дорогах України для того, щоб дезорієнтувати ворога.

На початку війни Укравтодор дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів. 26 лютого дорожники звернулися по допомогу до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів.

Читайте також