Дощ та холод: Синоптики розповіли про погоду на вихідні

У Києві сніг з дощем
Дощ та холод: Синоптики розповіли про погоду на вихідні
Погода, сніг, ліс фото: pexels
26 Лютого 2021, 14:52
читать на русском

Синоптики заявили, що у суботу 27 лютого в Україні похолодає, у більшості регіонів буде спостерігатись сніг з дощем, а у неділю - невеликий снігопад.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Більшість областей 27 лютого накриє сніг з дощем. На заході вдень буде +4+9, а вночі +2+5. У північних та центральних областях передають вдень +2+5 і вночі так само. На сході країни вдень буде +2+5, а вночі +1+4. У південних регіонах температура повітря вдень складе +5+9, а вночі +2+5.

Без опадів буде тільки в Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях. У Києві сніг з дощем. На день передають +3+5, вночі так само буде.

Читайте також

У східних областях 28 лютого буде невеликий снігопад. Там температура повітря вдень складе +1+5, а вночі від 0 до +3. У центральних та північних областях буде сонячно, вдень від 0 до +5, а вночі -1+2.

На заході країни вдень буде +2+7, а вночі -1-3. В південних регіонах вдень буде +3+6, а вночі +1+3. У Києві очікується сонячна погода, вдень буде +3+5, а вночі -1+1.

Нагадаємо, що через різкі перепади температур в Україні повільно тане сніг, але вже найближчими днями від нього не лишиться і сліду.