Дощ та вітер: якою буде погода в Україні у переддень Різдва

Подекуди також прогнозують сильний вітер
Дощ та вітер: якою буде погода в Україні у переддень Різдва
Різдво, дощ, погода
6 Січня 2023, 08:11
читать на русском

6 січня майже всю територію України накриє невеликий дощ, а подекуди можливі сильні пориви вітру.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У п'ятницю в Україні буде хмарно. Синоптики прогнозують невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. У південно-східній частині, а вночі і у більшості західних областей - помірні опади (вдень у північній частині місцями невеликі опади).

У північній частині на дорогах можлива ожеледиця.

Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с, вночі на заході України, вдень у південних та центральних регіонах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень у північних та західних областях від 1° тепла до 4° морозу, у Чернігівській та Сумській областях до 7° морозу. На решті території 0-5° тепла (вдень на Закарпатті та у південній частині до 8° тепла).

На Київщині у п'ятницю буде хмарно. Очікується невеликий дощ з переходом у мокрий сніг (вдень місцями). На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с. Температура по області вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу. У Києві вночі та вдень 0-2° морозу.

Нагадаємо, погода в Україні найближчим часом почне погіршуватися. Значне зниження температури прогнозується на 6-9 січня, коли місцями мороз може вдарити вночі до -16.

Читайте також

1