Довічне ув'язнення: чоловік холоднокровно вбив батьків дружини

У суді вбивця визнав свою провину, проте не розкаявся у вчиненому
Довічне ув'язнення: чоловік холоднокровно вбив батьків дружини
Тюрма (Фото: picabu)
22 Жовтня 2021, 00:16
читать на русском

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області довічно ув'язнив чоловіка, який холоднокровно вбив тещу та тестя у присутності дітей та дружини.

Про це повідомили в пресслужбі Кам'янець-Подільського міськрайонного суду.

Чоловік промовив лише "Добрий вечір" та здійснив постріл спершу у тещу, а потім і у тестя. Намагаючись захистити дідуся, дівчинка, яка на той момент гралась у кімнаті, кинулась собою його прикривати, проте батька це не зупинило і він вистрілив повз неї, поранивши ще й доньку. Старша дочка, яка перебувала в іншій кімнаті, вибігла на вулицю, аби зателефонувати до поліції та покликати на допомогу, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що потім дружині вбивці вдалося забрати рушницю, тоді ж чоловік заліз в авто та підпалив його. Проте сусідам вдалося загасити вогонь.

У суді ж вбивця визнав свою вину.

Жодних обставин, що пом'якшують покарання, суд не встановив. Так, як вбачається з поведінки підсудного в суді, визнання ним вини абсолютно не свідчить про його щире розкаяння у вчиненому, оскільки він не виявляв жалю, не просив пробачення у потерпілих та не висловлював осуду до свого вчинку, - повідомили в суді.

Додали, що суд присудив стягнути з обвинуваченого мільйон гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, на Коломийщині чоловік вбив колишню дружину, а потім вчинив самогубство.

Читайте також

1