Понад 30 ножових поранень: у Вінниці чоловік жорстоко вбив молоду дівчину і повісився

Злочинця знайшли завдяки свідку
Понад 30 ножових поранень: у Вінниці чоловік жорстоко вбив молоду дівчину і повісився
Ніж (Фото: pexels)
26 Серпня 2021, 20:02
читать на русском

У Вінниці чоловік вбив 20-річну дівчину, після чого вчинив самогубство. Він наніс їй близько 30 ножових поранень.

Про це повідомила пресслужба поліції Вінницької області.

Зазначається, що ввечері 25 серпня мешканка обласного центру та господарка квартири знайшла мертвою 20-річну дівчину, яка винаймала кімнату. Потерпілій нанесли понад 30 колото-різаних ран.

 Зібрані поліцейськими на місці злочину докази допомогли протягом години встановити особу зловмисника, - йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, злочин стався близько 21.00 години у помешканні 82-річної вінничанки, у якої потерпіла, жителька Тульчинського району, винаймала кімнату. На тілі загиблої поліціянти виявили численні колото-різані рани.

Фото: vn.npu.gov.ua

Аби встановити причетних до злочину, правоохоронці здійснили низку оперативних та розшукових заходів, провели поквартирний обхід, проаналізували вилучені на місці речові докази та отримали інформацію про підозрюваного у вбивстві. Завдяки цьому вдалося знайти свідка, який бачив чоловіка, що цього дня стукав у двері загиблої.

Фото: vn.npu.gov.ua

Оперативним шляхом поліціянти кримінальної поліції встановили місцеперебування 32-річного підозрюваного, жителя Жмеринського району. Коли до нього за місцем проживання прийшли оперативники, виявилось, що той покінчив з життям самогубством шляхом повішання.

Фото: vn.npu.gov.ua

Наразі проводиться досудове розслідування за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, що у Харкові поліція затримала юнака, який зарізав власну тещу у приміщенні кафе.

Читайте також

1