В Одесі іноземець, який сидів під домашнім арештом, пограбував і вбив людину та отруїв ще двох

Арештованого кавказця мали судити за майнові злочини
В Одесі іноземець, який сидів під домашнім арештом, пограбував і вбив людину та отруїв ще двох
Убивство в Одесі (Фото: Нацполіція)
6 Грудня 2020, 15:01
читать на русском

В Одесі уродженець однієї з країн Закавказзя, якого відправили під домашній арешт за майнові злочини, пограбував квартиру, убив її власника та отруїв ще двох людей.

Про це повідомили в Малиновському відділі поліції м. Одеси.

Слідство встановило, що 33-річного кавказця, якому присудили цілодобовий домашній арешт за крадіжки, запросила в гості подружня пара, аби познайомити з жінкою.

Кавказець приніс із собою в гості алкогольний напій, після вживання якого подружжя та запрошена жінка заснули. Коли господиня та її подруга прокинулися вранці, то знайшли господаря будинку мертвим.

Гостя у квартирі вже не було, він зник, прихопивши з собою три мобільних телефони, золоті прикраси та банківські картки потерпілих.

Злодія затримали того ж вечора на орендованій ним квартирі. У помешканні знайшли також украдене золото. Зловмисника помістили до ІТТ.

Поліціянти кваліфікували дії іноземця як розбій, спрямований на заволодіння майном та умисне вбивство з корисливих мотивів.

 

Читайте також

Причину смерті господаря оселі буде встановлено після судмедекспертизи. Для встановлення наявності в організмі отруйної речовини у потерпілих відібрали біологічні зразки. Також поліціянти шукають решту вкраденого у потерпілих майна.

Нагадаємо, 20 листопада у Харкові чоловік прийшов з гранатою до квартири колишньої дружини та підірвав її. Йому відірвало руку, жінка та дитина не постраждали.

1