Дрон-камікадзе скинув вибухівку на будівлю Ощадбанку в Києві - фото

Інцидент стався на столичній вулиці Хорива
Дрон-камікадзе скинув вибухівку на будівлю Ощадбанку в Києві - фото
Пожежа на Хорива в Києві Фото: https://t.me/dsns_telegram/4674
12 Березня 2022, 12:06
читать на русском

На Подолі в Києві відбувся вибух, в результаті якого загорілося приміщення Ощадбанку.

Як повідомили у ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу загорілась покрівля адміністративної будівлі, в якій знаходиться приміщення Ощадбанку.

12 березня о 6:17 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Хорива, що у Подільському районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, бійці встановили, що внаслідок попадання невідомого об’єкту, горить покрівля 4-поверхової адміністративної будівлі. О 7:34 пожежу локалізовано на площі 50 кв. м та о 8:34 - ліквідовано, - кажуть у Службі порятунку.

Жертв та постраждалих немає.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що за вказаною адресою збито безпілотний літальний апарат - дрон-камікадзе моделі "Куб".

У російському фашистському безпілотнику, що впав на вулиці Хорива, був кілограм вибухівки (пластиду) із металевими кульками. Зважаючи на все, це був дрон-камікадзе моделі "Куб", який через рукожопість своїх конструкторів та експлуатанта не виконав поставлене завдання. Судячи з технічних даних, він може переносити до 3 кг вантажу, - каже Геращенко.

Читайте також

1