Дружина Тищенка влаштувала вечірку в розкішному особняку напроти Ради (фото)

Там зазвичай проводять урядові зустрічі та VIP-панахиди
Дружина Тищенка влаштувала вечірку в розкішному особняку напроти Ради (фото)
Микола Тищенко та Алла Барановська (Фото: Люкс ФМ)
20 Грудня 2021, 08:07
читать на русском

Дружина нардепа від "Слуги народу" та ресторатора Миколи Тищенка Алла Барановська провела закриту вечірку для друзів та клієнтів у розкішному особняку Полякова, що навпроти Верховної Ради.

Фото з вечірки Барановська оприлюднила в мережі Інстаграм.

Фото: Інстаграм

Гуляли на честь виходу новорічної партії б'юті-боксів Барановської (набори косметики люксових марок). Алла запевняє, що коробка косметичних засобів обходиться дешевше, ніж якби всі ці пляшечки з сироватками, баночки з кремами, помади та маски купувати окремо, мовляв, закуповує вона безпосередньо у постачальників і майже не робить накрутку, пише видання "Страна".

На захід під назвою Beauty museum до Барановської прийшли клієнти її перукарень Clipse, а також співачка, екссолістка ВІА Гри Міша Романова.

Відомо, що особняк Полякова - старовинна пам'ятка архітектури розрахована для проведення урядових зустрічей на найвищому рівні. Також там часто проводять прощання із померлими високопосадовцями. Наприклад, нещодавно там відбулася панахида за експрем'єр-міністром Євгеном Марчуком. А 21 грудня в особняку Полякова пройде бал-маскарад та показ мод.

Фото: Інстаграм

У будинку офіційних прийомів площею 500 кв.м можна орендувати два зали під приватний захід на 400 осіб загалом у форматі фуршету. А банкет можна накрити максимум на 160 відвідувачів. Для гостей працює гардероб та закрите паркування на 50 авто у внутрішньому дворику.

Тут розташована відомча їдальня Ради та Кабміну, яка славиться своїми недорогими фірмовими пиріжками. За зовнішню подібність, цей будинок називають ще Малим Маріїнським палацом.

Щоб зняти це приміщення знадобиться мінімум $500: близько $100 коштує робота персоналу і клінінгової служби, ще $100 коштує оренда на годину, але можна замовляти не менше чотирьох годин.

Читайте також