Тищенко влаштував вечірку у розпал карантину: реакція поліції

Правоохоронці перевірять готель, у якому святкували день народження дружини депутата
Тищенко влаштував вечірку у розпал карантину: реакція поліції
Вечірка, свято Фото: cottonbro з Pexels
19 Квітня 2021, 13:20
читать на русском

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку в одному з готелів у Києві. Правоохоронці проводять перевірку.

Як повідомили у Подільському управлінні поліції ГУНП у Києві, за фактом порушення карантинних вимог у готелі на столичному Подолі слідчі відкрили кримінальне провадження.

Сьогодні вночі в соціальних мережах з’явилась інформація про те, що депутат Верховної Ради влаштував у готелі у Подільському районі вечірку. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин, - кажуть силовики.

Читайте також

Наразі поліцейські спілкуються з керівництвом закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція - три роки в'язниці, мінімальна - штраф від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-51000 грн).

Перевірка триває.

Нагадаємо, раніше у соцмережах з'явилося відео, як у столичному готелі Faіrmont святкували день народження дружини депутат Тищенка (досьє Миколи Тищенка) - Алли Барановської.

Тищенко свого часу вже оскандалився через роботу свого ресторану "Велюр" у розпал епідемії коронавірусу. Це сталося минулого року, коли вся країна знаходилася на карантині.

Як відомо, з 20 березня у Києві діє локдаун через епідемію коронавірусу. У місті заборонено проводити масові культурні заходи.

Національна поліція у Києві 18 квітня відзвітувала, що упродовж доби правоохоронці перевірили 533 об’єкти господарської діяльності у столиці на дотримання карантинних вимог. Серед них були розважальні заклади, які працювали попри заборону та всередині знаходились відвідувачі. Правоохоронці зафіксували факти порушення карантинних вимог та притягнули до відповідальності адміністраторів закладів. Також поліцейські склали 250 адміністративних постанов на відвідувачів.

1