Дружина загиблого, а потім воскреслого нардепа Дейдея, розлучилася з ним і звинуватила колишню свекруху в крадіжці грошей

Крім грошей, свекруха нібито вкрала у жінки та дітей квартиру
Дружина загиблого, а потім воскреслого нардепа Дейдея, розлучилася з ним і звинуватила колишню свекруху в крадіжці грошей
Нардеп Дейдей зі своєю дружиною, фото Інстаграм darina_deidei
22 Травня 2023, 16:36
читать на русском

Дружина оголошеного загиблим екснардепа Євгена Дейдея Дарина Ледовських повідомила, що офіційно розлучилася з ним.

Про це вона повідомила у себе на сторінці у Facebook, а також розповіла подробиці втечі свого колишнього чоловіка, звинувативши його матір у крадіжці грошей.

"Щойно ваш прекрасний син втік за кордон, викинувши дорогою трирічну дитину, ви вкрали абсолютно всі гроші та квартиру, яка купувалася для дітей" - написала вона.

Також вона пригрозила колишній свекрусі, що якщо та спробує продати квартиру, куплену за гроші Ледовських, то вона розповість про неї та її сина "таке, що у світі не знайдеться місця, де вам сховатися".

Нагадаємо, 10 березня Дарина Дейдей, дружина народного депутата VIII скликання Євгенія Дейдея, повідомила про смерть чоловіка, не розголошуючи причин.

Через 9 місяців дружина колишнього політика спростувала свої слова.

У розмові з журналісткою Bihus.Info дружина екснардепа заявила, що він живий і в нього все добре. При цьому вона повідомила, що не спілкувалась з чоловіком після 24 лютого.

Відомо, що в уже колишньої дружини залишилося від нардепа троє дітей.

Читайте також

1