ДТП на Дніпропетровщині за участю маршрутки та "швидкої": постраждало шестеро людей

У всіх травми легкого ступеня тяжкості
ДТП на Дніпропетровщині за участю маршрутки та "швидкої": постраждало шестеро людей
ДТП на Дніпропетровщині, фото ДСНС
17 Жовтня 2021, 14:07
читать на русском

У Дніпропетровській області сталася ДТП за участю маршрутного міжміського мікроавтобуса та автомобіля екстреної медичної допомоги. Внаслідок чого постраждало шестеро людей.

Про це повідомили в ДСНС.

Сталася дорожньо-транспортна пригода на 340 кілометрі автошляху національного значення Н-08, за участю маршрутного міжміського мікроавтобуса "Volkswagen LT-35" який рухався за маршрутом "Кременчук-Дніпро" та автомобілем екстреної медичної допомоги "Citroen Jamper". Від удару "Volkswagen" з’їхав у кювет та перекинувся на бік, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що в маршрутці перебувало 11 людей, а в "швидкій" троє працівників.

Наголосили, що трьох постраждалих жінок (2000, 1996, 1967 років народження) та двох постраждалих чоловіків 1983 року народження госпіталізовано до Кам'янської міської лікарні швидкої медичної допомоги для подальшого обстеження.

У постраждалих травми легкого ступеня тяжкості, забої різних частин тіла. Одна постраждала жінка 2000 року народження від госпіталізації відмовилася.

Нагадаємо, в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери п'яний водій вантажівки збив двох людей на пішохідному переході.

Читайте також

1